Η ωρα στον κοσμο

Αναζήτηση

Κυριακή, 23 Νοεμβρίου 2014

Σχολικός Σύμβουλος Κώστας Γιαννόπουλος

Χαιρετίζω τη στάση του συνάδελφου. Ξεκινώντας από τους σχολικούς συμβούλους θα γίνει κάτι ουσιαστικό στην εκπαίδευση σε αυτή τη φάση.


Αρ.  Πρωτ. 1222Αθήνα 21/11/2014
Προς
Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε.


ΘΕΜΑ : Δήλωση αποχής Σχολικού Συμβούλου από το προαξιολογικό στάδιο
  Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. χαιρετίζει την υπερήφανη στάση του Σχολικού Συμβούλου της 8ης Περιφέρειας Δημοτικής Εκπαίδευσης Αχαΐας, συναδέλφου Κωνσταντίνου  Γιαννόπουλου ο οποίος ακολουθώντας τη φωνή της συνείδησής του και τις αποφάσεις του Κλάδου, δήλωσε : «συντάσσομαι με τις οδηγίες της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Δασκάλων της οποίας είμαι ενεργό μέλος, και δεν συμμετέχω στις ... διαδικασίες με τις οποίες υλοποιείται το σχετικό νομοθετικό πλαίσιο για την αξιολόγηση.»
  Αυτή η στάση αποτελεί φωτεινό παράδειγμα για όλους μας.
  Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. καλεί όλο τον Κλάδο να ακολουθήσει το δρόμο του αγώνα ενάντια στην αξιολόγηση - χειραγώγηση. Όλοι μαζί μπορούμε να ανατρέψουμε την πολιτική που υποβαθμίζει τη δημόσια εκπαίδευση, κατηγοριοποιεί τα σχολεία και οδηγεί σε στασιμότητα και απολύσεις.

2 σχόλια:

  1. Ο άξιος δάσκαλος δεν έχει τίποτα να φοβηθεί! Χαιρετίζω θερμά την απόφαση του συναδέλφου Κώστα Γιαννόπουλου. Ελπίζω να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση. Ο "μπροστάρης" βρέθηκε και στάθηκε στο ύψος που επιβάλλουν οι περιστάσεις. Η αρχή έγινε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο άξιος δάσκαλος δεν έχει τίποτα να φοβηθεί! Χαιρετίζω θερμά την απόφαση του συναδέλφου Κώστα Γιαννόπουλου. Ελπίζω να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση. Ο "μπροστάρης" βρέθηκε και στάθηκε στο ύψος που επιβάλλουν οι περιστάσεις. Η αρχή έγινε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε